Na onze eerste succesvolle samenwerking voor Nachtcollege, heeft Jorn Luka besloten de boeiende wereld van podcasts te verkennen. Zijn avontuur leidde hem ertoe een eigen streamingdienst te lanceren, en het was tijdens deze fase dat we opnieuw de kans kregen om samen te werken.

Mijn eerste taak was het ontwerpen van een unieke en aansprekende intro-animatie voor zijn nieuwste podcast, “Trigger Party”. Deze podcast, die exclusief op zijn streamingplatform te vinden is, is een intrigerende mix van onderwerpen en gasten die zeker de aandacht zal trekken. Kijk hieronder naar de animatie om een voorproefje te krijgen van het creatieve en dynamische karakter van “Trigger Party”.

 

Na dit eerste project kreeg ik ook de opdracht om een logo-animatie te maken voor de streamingdienst zelf. Het was een fantastische gelegenheid om mijn creatieve vaardigheden toe te passen op een belangrijk onderdeel van Jorn’s platform. Het resultaat van deze inspanning is een animatie die de identiteit en energie van de streamingdienst belichaamt. Neem een kijkje hieronder en ervaar de sfeer die we hebben gecreëerd.

© 2024 Mr. Créateur. All right reserved.