Dit is mijn persoonlijke vlog die ik heb opgenomen tijdens mijn reis door Zuidoost-Azië. Aan het einde van 2019 vond ik het na een drukke werkperiode de tijd om mijn thuiskantoor in te ruilen voor een troperischere setting dus heb ik mijn spullen gepakt en ben ik op het eerste vliegtuig richting de zon gestapt. Ik ben begonnen in Bali, daarna ben ik naar India afgereisd, heb ik Sri Lanka verkend en als afsluiter heb ik Vietnam mogen zien voordat corona mij weer terughaalde naar Nederland. De functie van de vlog was het documenteren van mijn reis maar door deze telkens weer in lokale sociale media groepen te zetten, heb ik ook mee mogen werken aan enkele projecten. Deze reis heeft mij wederom verrijkt en enorm veel nieuws geleerd over zowel mezelf als op zakelijk vlak.

Mijn eerste bestemming was Bali waar ik een maand heb mogen doorbrengen op dit prachtige eiland met de meest fantastische mensen en waanzinnig eten. In deze vlog bezoek ik een verlaten pretpark en zoek ik de mooiste graffiti plekken op Bali.

Oud en nieuw 2020 heb ik doorgebracht in India, het land waar ik vijf jaar geleden mijn uitwisseling heb gedaan en een stukje van mezelf heb achtergelaten. In deze vlog zie je hoe een vriend mij komt bezoeken, hij wij oud en nieuw doorbrengen en hoe wij Goa verkennen.

Na India ben ik naar Sri Lanka afgereisd waar mijn moeder mij heeft bezocht en we het eiland hebben mogen leren kennen. In deze vlog zie je hoe we naar Ella reizen, de welbekende Nine Arches brug bezoeken en hoe ik met een zipline vanaf Little Adam’s Peak afga.

Als laatste bestemming voor ik weer terugging naar Nederland, heb ik nog Vietnam mogen zien. In deze vlog zie je hoe ik de hotspots van Ho Chi Minh bezoek; waaronder een dierentuin en hoe ik een scheef kapsel krijg van een lokale kapper.

© 2022 Mr. Créateur. All right reserved.