Rond 2019 heb ik voor ongeveer een jaar video’s onder Jelba mogen maken. Zij hadden nog geen echte videoafdeling en die heb ik samen met een regisseur mogen opzetten. Eerst hebben we alle cameraspullen in huis gehaald en toen konden we los! We hadden beschikbaar over een goede spiegelloze camera, een statief, een gimbal voor stabiele beelden, een microfoonsetje voor interviews en een stel mooie lichten. Alle onderstaande video’s zijn gemaakt in samenwerking met een regisseur en script-schrijver, ik heb alles gefilmd en bewerkt.

We zijn begonnen met een wervingsfilmpje om nieuwe medewerkers aan te trekken wat we tevens aan Jelba’s klanten konden laten zien om ze te prikkelen voor deze vorm van content.

Jelba’s klanten waren vrijwel meteen erg enthousiast dat ze nu ook met hun videobehoeftes bij hen terecht konden en wilden er ook meteen gebruik van maken. Zo ook Tricorp, een aanbieder van mooie en tevens veilige werkkleding. Nadat de zomervakantie voorbij was, wilde Tricorp een video om mensen die weer naar het werk moesten Tricorp te laten kopen.

SlijpExpert, een webshop die alle slijp -en schuurbehoeftes vervult, was ook meteen overtuigd na het zien van onze eerste commercials. Zij wilden zelf een video om hen voor te stellen en te laten zien wat ze doen; het resultaat is hierboven te bekijken.

© 2022 Mr. Créateur. All right reserved.