Voor ik onder Jelba als videograaf vast in dienst ben gegaan, heb ik voor hun klant Cellro een klantcase in Zwitserland mogen opnemen. Cellro is een aanbieder van automatiseringsoplossingen voor de verspanende industrie. Of het nu gaat om slijpen, fresen of ander CNC-werk; Cellro heeft een manier om onbemand te productie te verhogen en stilstand te voorkomen. Onderstaande video is gemaakt voor Bilfit, één van de afnemers van Cellro, in Zwitserland. Een klantcase video is dé perfecte manier om potentiële klanten te overtuigen om je diensten of producten af te nemen omdat je een tevreden klant laat vertellen wat hem heeft bevallen aan de samenwerking. Ik heb dit mogen filmen en nabewerken, inclusief de motion graphics.

Naast de bovenstaande klantcase die we hebben opgenomen in Zwitserland, heeft Cellro ook klanten in Nederland natuurlijk en deze keer waren we bij familiebedrijf G.A.B. Metaal.

En ook in Duitsland wordt druk geautomatiseerd in de verspanende industrie, zie hier het bedrijf Allar Zerspanungstechnik uit Neuwied.

© 2023 Mr. Créateur. All right reserved.