HI, IK BEN MARCUS

Mr. Créateur is ontstaan vanuit mijn passie om iemands visie om te zetten naar een bijzondere productie. Ik heb de opleiding audiovisuele vormgeving afgerond en ben reeds vanaf 2013 werkzaam als freelancer in de creatieve sector. Ik heb dan ook veel ervaring met uiteenlopende projecten, van video tutorials voor het onderhouden van werkschoenen tot b2b commercials tot grafisch ontwerp voor alle media-uitingen van Nachtcollege. In de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd in B2B, maar vind particuliere projecten net zo leuk om te doen.  Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

JOUW VISIE IN BEELD

Ik neem de tijd in het proces vooraf en zorg dat ik 100% jouw visie begrijp voordat ik aan de slag ga. Ik interpreteer de boodschap die je wilt vertellen en zet deze om naar iets waar jij net zo enthousiast over zult zijn als ik. Ik zet in een korte tijd jouw wensen om naar het eindproduct: een videoproductie die in één of twee dagen opgenomen is, lever ik binnen één week bewerkt op (eventuele wijzigingen daargelaten). En afspraak bij mij is altijd afspraak. Tijdens de briefing en daarna in de offerte krijg je precies te horen voor welke prijs je wat krijgt. Deze prijs verandert niet, waardoor je niet voor ongewenste verassingen komt te staan. Ik help je graag om je visie te verwezenlijken!

GESPECIALISEERD IN B2B

Ik vind het jammer dat veel B2B content droog en saai is. Maar juist daarom vind ik het werken in de B2B sector zo geweldig: waar anderen een droog verhaal neerzetten, vind ik de passie in elk onderwerp. Veel B2B-bedrijven houden er daarnaast van om verwarrende jargon te gebruiken in hun kopieën of ontwerpen. Ik zorg ervoor dat we content creëren die iedereen in jouw markt begrijpt. Ik vind in mijn werk altijd de balans tussen professionaliteit en luchtigheid: zo breng je de boodschap goed over én blijft het interessant.

VOORBEELDEN VAN MIJN WERK

‘What’s Your Motion’ promo voor de werkschoenen-lijn van Redbrick

Animatie voor surTRACE® van U-NICA

Wervingsvideo om nieuwe stagiairs aan te trekken voor Handje Helpen

Nog meer zien? Klik hier om meer van mijn projecten te bekijken. Klik hier als u over uw eigen contentwensen wilt praten.

© 2022 Mr. Créateur. All right reserved.